Augusti 2024 - News / Release notes - Skolon Support

Aug 20 2024

Augusti 2024

Authors list

Ny funktionalitet - se vem som är admin på din skola

Användare kan nu se vem eller vilka som är administratörer i Skolon själva.

Läs mer om funktionen här:

Se vem som är administratör på din skola

Ny funktionalitet - säkerhetsspärr för radering av användarkonton

Alla synkar in till Skolon som ligger i den nya synkmotorn har nu en säkerhetsspärr som innebär att Skolon inte tillåter en synk att radera en större mängd användare utan en manuell granskning.

Läs mer om funktionen här:

Säkerhetsspärr för radering av användarkonton

Uppdaterad funktionalitet - gränssnittsuppdateringar

Flera komponenter som till exempel knappar, filter och ikoner har fått sig ett ansiktslyft med ett mer modernt gränssnitt och smidigare hantering.

Yes, this tcket was helpful. No, this article was unhelpful.