Gå till huvudinnehåll

Hitta till Skoladmin - hantera skolans inställningar - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Skolinställningar - Skolon Support

Hitta till Skoladmin - hantera skolans inställningar

Författarlista

Du som är administratör i Skolon får tillgång till Skoladmin - delen där det är möjligt att hantera skolans Skolon, så som användare, licenser, inställningar, m.m.

Du ser att du har ett administratörskonto genom att:

- Du har ikonen för skoladmin inlagd automatiskt i din samling. Det enda du behöver göra är att klicka på ikonen, så kommer du åt skolans Skolon-inställningar och kan hantera användare och licenser.

- Klicka på din profilbild uppe i huvudmenyn för att komma till Mina inställningar . Här finns informationen att du är Skoladministratör.

När du har klickat på ikonen för Skoladmin, så öppnas ett nytt fönster och du ser det här:

Detta är Skolon Skoladmin - delen där Skolonadministratörer hanterar skolans konto, inställningar, användare och licenser.

På startsidan/översikten för skoladmin, så ser du tydligt siffror som visar hur det ser ut i Skolon på er skola. I vänsterkanten har du en meny för att kunna hantera de olika delarna i Skolon - håll muspekaren över respektive ikon, så ser du vad ikonerna betyder. Klicka på den ikon som du vill komma åt.

Ja, denna artikel var till hjälp. Nej, denna artikel var inte till någon hjälp.